Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Oznacz wszystkie fora jako przeczytane Zobacz posty nieprzeczytane Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj

Krokmania - Gry Muzyczne Strona Główna » GRY TANECZNE » Wyniki z Gier Tanecznych » The Ordeal Becomes Great[17][Mata]
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
mae  
Standard Jumper

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 2010-07-28, 22:23   The Ordeal Becomes Great[17][Mata]

Poprzedni watek troche przymiera, wiec na chwile wrucilem tutaj;)

Kawalek z Tachyon Beta - footspeed pack Mad Matt'a, oczywiscie nie zaliczylem go uczciwie;) na streamach 1/24 w calosci bracketowalem, takze raczej nie mozna jeszcze powiedziec, ze zaliczam 17-tki:P

A tutaj z rozgrzewki pare dni temu, niesmiertelny Uber Rave, bulka z maslem, troche na poczatku zwalilem, na koncowym streamie tylko jeden miss, wiec wynik mogl by byc lepszy;)

Body Breakdown[15] - Dragonforce;) - w koncu po roku znow moge to zaliczyc, +6% do rekordu;)

E.M.P [14] - nastepny maraton dragonforce, powinien byc 15-tka jak dla mnie;)

a tu pare z cwiczenia timingu

tu troche slabiej, ale tez itg

Sacred[14] zagrane z ciekawosci po wyniku Spieed'a;)

No i standardowo jeden screen z klawiatury - Nothing Left z chaos in progress

Pozdrawiam i zachecam wszystkich do postowania swoich wynikow;)
Mae.
Ostatnio zmieniony przez mae 2010-07-29, 09:35, w całości zmieniany 1 raz  

IronFoot  
Beginner +

Województwo: Wielkopolskie
Wysłany: 2010-07-29, 09:06   

Widze ze moje Cry For Eternity zmotywowalo cie do ćwiczenia maratonów wiec gratuluję wyniku na Body Breakdown :) swoja droga schowaj sie z ta 17 :) ja juz sie Cieszylem ze cie doganiam na 14 a ty mi tu z takim czyms wyjeżdżasz :) co do Uber Rave moj rekord to 89 z haczykiem wiec tez nieźle :) i pytanie :) jak sie czules po serii skoków w Sacredzie :) no i kiedy screen z Listen to Your Hardcore dostaniemy. Ja nie skacze na razie z wiadomego powodu ktory ci na gadu wyjaśniłem wczoraj :) ale obiecuje ci ze sumiennie wezme sie za treningi jak wszystko naprawie.

mae  
Standard Jumper

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 2010-07-29, 09:33   

Sacred proste jest;) zwlaszcza w porownaniu z listen to your hardcore, ktore nie wiem kiedy zalicze, pewnie jak zalicze to sie pochwale;) a co do uber rave to dawaj screena;)

Krokmania - Gry Muzyczne Strona Główna » GRY TANECZNE » Wyniki z Gier Tanecznych » The Ordeal Becomes Great[17][Mata]

Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 10