Wysłany:
2010-07-28, 22:23 The Ordeal Becomes Great[17][Mata]
Poprzedni watek troche przymiera, wiec na chwile wrucilem tutaj;)
Kawalek z Tachyon Beta - footspeed pack Mad Matt'a, oczywiscie nie zaliczylem go uczciwie;) na streamach 1/24 w calosci bracketowalem, takze raczej nie mozna jeszcze powiedziec, ze zaliczam 17-tki:P
A tutaj z rozgrzewki pare dni temu, niesmiertelny Uber Rave, bulka z maslem, troche na poczatku zwalilem, na koncowym streamie tylko jeden miss, wiec wynik mogl by byc lepszy;)
Body Breakdown[15] - Dragonforce;) - w koncu po roku znow moge to zaliczyc, +6% do rekordu;)
E.M.P [14] - nastepny maraton dragonforce, powinien byc 15-tka jak dla mnie;)
a tu pare z cwiczenia timingu
tu troche slabiej, ale tez itg
Sacred[14] zagrane z ciekawosci po wyniku Spieed'a;)
No i standardowo jeden screen z klawiatury - Nothing Left z chaos in progress
Pozdrawiam i zachecam wszystkich do postowania swoich wynikow;)
Mae.
Widze ze moje Cry For Eternity zmotywowalo cie do ćwiczenia maratonów wiec gratuluję wyniku na Body Breakdown swoja droga schowaj sie z ta 17 ja juz sie Cieszylem ze cie doganiam na 14 a ty mi tu z takim czyms wyjeżdżasz co do Uber Rave moj rekord to 89 z haczykiem wiec tez nieźle i pytanie jak sie czules po serii skoków w Sacredzie no i kiedy screen z Listen to Your Hardcore dostaniemy. Ja nie skacze na razie z wiadomego powodu ktory ci na gadu wyjaśniłem wczoraj ale obiecuje ci ze sumiennie wezme sie za treningi jak wszystko naprawie.
Sacred proste jest;) zwlaszcza w porownaniu z listen to your hardcore, ktore nie wiem kiedy zalicze, pewnie jak zalicze to sie pochwale;) a co do uber rave to dawaj screena;)