Chcialbym poprosić kogoś o zrobienie jakiejś piosenki boskiego kanadyjskiego komika o nazwisku jon lajoie. Błagam, ten koleś jest poprostu boski. Polecam wszystkim jego utwory:)!!!
Wysłany:
2010-05-04, 22:46 Don McLean - American Pie
Proszę o cudowny utwór Dona McLean'a American Pie. To jest klasyka ballad rockowych i myślę, że nie tylko ja oczekuję tego utworu. Znalazłem w sieci plik txt, ale nie nadawał się do śpiewania, więc proszę cały czas . Jeśli ktoś decyduje się go poprawić to ja ściągnąłem gotowy tekst na http://usdb.animux.de. Z góry dzięki!
Witam! Na gwałt potrzebuję piosenki Eminem - When I'm Gone, Eminem - Lose Yourself oraz Eminem - Sing fo the moment. Najbardziej zależy mi na tej pierwszej. Z góry dziękuje, szukałem na forum, ale nie znalazłem.
Poszukuję dwóch piosenek z filmu The phantom of the opera, a mianowicie piosenki tytułowej i point of no return, ma ktoś je może? Wersję upiora Nightwisha już mam :p
Województwo: Wielkopolskie Pomógł: 1 raz Posty: 238
Wysłany:
2010-07-05, 17:37
Miałbym prośbe o kawałek grupy fine young cannibals pod tytułem she drives me crazy, ponieważ chodzi mi po głowie od długiego czasu a dopiero dzisiaj dowiedziałem się jaki ma tytuł. Pozdrawiam
Witam! Na gwałt potrzebuję piosenki Eminem - When I'm Gone, Eminem - Lose Yourself oraz Eminem - Sing fo the moment. Najbardziej zależy mi na tej pierwszej. Z góry dziękuje, szukałem na forum, ale nie znalazłem.
Wysłany:
2010-08-06, 12:21 Red Hot Chilli Peppers - błagam!
Jak w temacie - błagam o piosenki tego zespołu. Głównie zależy mi na Otherside i Californication, jeżeli gdzieś było, a przeoczyłam to bardzo przepraszam i proszę o skierowanie na tę stronę.