Cholerka, siedzę w Mielnie już drugi tydzień i nie udało mi się jeszcze ani raz poskakać Znalazłam salon w uliczce wychodzącej z Wojska Polskiego, ale tam stoi sobie tylko DMX, DDRa z listy nie udało mi się znaleźć - anybody help?
Byłam dzisiaj w Jarosławcu, znalazłam salon, w którym stoją 2 automaty StepStepRevolution, niestety odłączone od prądu, a szefa, który mógłby to podłączyć nie udało się odnaleźć ani mnie, ani dwóm chłopaczkom, którzy chcieli sobie ciupnąć w inną również odłączoną od zasilania grę...
Można jeszcze do listy dopisać Dąbki, ulica bodajże Piaskowa czy jakoś tak, stoi buda z trzema dużymi telewizorami, na lewym mamy chyba Rock Band(?) na środkowym jest chyba jakieś śpiewanie, a po prawej podłączona szmacianka.
Województwo: Dolnośląskie Pomógł: 22 razy Posty: 559
Wysłany:
2010-08-01, 00:27
Nastąpiły zmiany. Ale po kolei.
1. EZ2Dancer stał tam od 2009 roku i jak całe mnóstwo razy tam byłem to ani razu nie widziałem go włączonego (zepsuty?). Zresztą on już stamtąd zniknął.
2. Dzisiaj wróciłem z dwu-tygodniowego pobytu w Międzyzdrojach. Na początku pobytu (19 lipca) mając nadzieję na zagranie na PiU NX zobaczyłem, że zamiast niego jest postawiony dziwaczny cymbergaj.
Zapytałem się gościa gdzie jest NX, a on powiedział mi, że pojechał do Pobierowa i będzie chyba dopiero w przyszłym roku. Ogarnęła mnie frustracja. A na dole oczywiście odłączony od prądu EZ2Dancer.
3. UWAGA! TEN PUNKT JEST WAŻNY. 29 lipca jak przechodziłem przypadkowo po obiedzie, zauważyłem, że nie ma EZ2Dancer'a. Zdziwiony podszedłem i zobaczyłem... PUMP IT UP NX 2 !!! Byłem mile zaskoczony. Przetestowałem i oświadczam:
Lokalizacja to dalej klub gier Joker na molo z tym, że automat stoi na dole przy dolnym wejściu.
Cena : 2 zł za dwie piosenki + ewentualny Bonus Stage jeżeli zaliczymy Final Stage minimum na A.
Obie maty zostały sprawdzone przeze mnie, działają bardzo dobrze i nie przerywają.
Automat widać, że używany, ale jest sprawny i gra się na nim bardzo fajnie.
Jest tylko jeden szkopuł. Podczas gry można spotkać się ze zjawiskiem jakoby jeden głośnik nie gra. Próbowałem to wyczaić dokładnie, ale nie mogłem się zorientować, który głośnik szwankuje. Efektem jest to, że czasami, ale nie zawsze np. w Mr.Larpus nie słychać gitary, a w Dance All Night nie słychać wokalu. Co dziwne jak się dokonuje wyboru piosenki to wszystko jest OK i słychać obie ww. partie muzyczne.
Jeden automat stoi (przynajmniej tego lata) w Sarbinowie koło Mielna (salon gier w niebieskim namiocie). Jest on w układzie ddr, zainstalowana jest stepmania 4 ( alpha 1, albo pre-alpha). Płaci się 2zł za 1 utwór. Chyba jest całkiem sprawny (kiedy grałem nie było problemów)