Województwo: Zachodniopomorskie Pomogła: 6 razy Posty: 226
Wysłany:
2010-02-11, 23:17 Jubeat Ripples - czyli LOL
Zdaje mi sie ze na temat Jubeat Ripples nic na forum nie bylo, a dzisiaj pierwszy raz to znalazlam calkiem przypadkiem w necie. Powiedzcie mi ktos mial z tym kontakt oO? Bo dosc smiesznie mi to wyglada i czuje ze nie dalabym rady, bo i nawet sredno rozumiem o co w tym chodzi :p.
wygląda mi to na taką przerośniętą mutację beatmanii. ale może być fajne. ma więcej przestrzeni na ruch rękami. wszystko zależy od muzy. jak będzie kiepska to automat pójdzie na dno.
zajebista sprawa, bardzo mis ie automat spodobal :O
Serio sa magicy na tym. Znac takie cos na pamiec :O RESPECT. I to na jakim poziomie... Kolo gra z modem STEALTH :O
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Województwo: Dolnośląskie Pomógł: 22 razy Posty: 559
Wysłany:
2010-02-16, 13:56
Opadła mi szczęka. To jest chyba trudniejsze od wszystkiego co do tej pory widziałem. ITG ,Beatmania i Pop N' Music to przy tym kaszka z mleczkiem
Jeżeli dobrze mi się wydaje to tu masz 16 kwadratów i trzeba ze wszystkim nadążać. Dla porównania w Pop N' Music jest "tylko" 9, a w BM "tylko" 7 plus płytka...
Jeżeli dobrze mi się wydaje to tu masz 16 kwadratów i trzeba ze wszystkim nadążać. Dla porównania w Pop N' Music jest "tylko" 9, a w BM "tylko" 7 plus płytka...
Porównaj to do osu.