Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Oznacz wszystkie fora jako przeczytane Zobacz posty nieprzeczytane Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj

Krokmania - Gry Muzyczne Strona Główna » INNE GRY RHYTHM & ACTION » Dyskusje ogólne o grach Rhythm & Action » Jubeat Ripples - czyli LOL
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Mania  
Light Footer +

Województwo: Zachodniopomorskie
Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-02-11, 23:17   Jubeat Ripples - czyli LOL

Zdaje mi sie ze na temat Jubeat Ripples nic na forum nie bylo, a dzisiaj pierwszy raz to znalazlam calkiem przypadkiem w necie. Powiedzcie mi ktos mial z tym kontakt oO? Bo dosc smiesznie mi to wyglada i czuje ze nie dalabym rady, bo i nawet sredno rozumiem o co w tym chodzi :p.

john_reactor  
Heavy Stomper +

Województwo: Podlaskie
Wysłany: 2010-02-12, 00:51   

http://www.konami.jp/bema...hats/index.html

wygląda mi to na taką przerośniętą mutację beatmanii. ale może być fajne. ma więcej przestrzeni na ruch rękami. wszystko zależy od muzy. jak będzie kiepska to automat pójdzie na dno.

jakbu  
Beginner +

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 2010-02-13, 02:01   

Dla mnie to lekko utrudniona wersja Beatmanii, bardziej pamięciowa i na refleks :D

Mania  
Light Footer +

Województwo: Zachodniopomorskie
Pomogła: 6 razy
Wysłany: 2010-02-13, 10:28   

Refleks? :p Przy niektorych piosenkach trzeba naprawde wykuc piosenke... Ciekawe ile wydaja na ta gre dziennie ci prawdziwi Pr0 :D ...

BENY  
Challenger

Województwo: Śląskie
Wysłany: 2010-02-16, 11:48   

zajebista sprawa, bardzo mis ie automat spodobal :O
Serio sa magicy na tym. Znac takie cos na pamiec :O RESPECT. I to na jakim poziomie... Kolo gra z modem STEALTH :O
http://www.youtube.com/wa...feature=related

DragonBowser  
Standard Jumper

Województwo: Dolnośląskie
Wysłany: 2010-02-16, 13:56   

Opadła mi szczęka. To jest chyba trudniejsze od wszystkiego co do tej pory widziałem. ITG ,Beatmania i Pop N' Music to przy tym kaszka z mleczkiem :mrgreen:
Jeżeli dobrze mi się wydaje to tu masz 16 kwadratów i trzeba ze wszystkim nadążać. Dla porównania w Pop N' Music jest "tylko" 9, a w BM "tylko" 7 plus płytka...

Tuminure  
Heavy Stomper

Województwo: Śląskie
Wysłany: 2010-02-16, 15:13   

Cytat:
Jeżeli dobrze mi się wydaje to tu masz 16 kwadratów i trzeba ze wszystkim nadążać. Dla porównania w Pop N' Music jest "tylko" 9, a w BM "tylko" 7 plus płytka...
Porównaj to do osu.

jakbu  
Beginner +

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 2010-07-18, 18:34   

Parodia jubeat w najnowszym PiU:

Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=PRLN9wTz0QA

:mrgreen:

Krokmania - Gry Muzyczne Strona Główna » INNE GRY RHYTHM & ACTION » Dyskusje ogólne o grach Rhythm & Action » Jubeat Ripples - czyli LOL

Strona wygenerowana w 0.14 sekundy. Zapytań do SQL: 9