Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Oznacz wszystkie fora jako przeczytane Zobacz posty nieprzeczytane Użytkownicy Grupy Profil Zaloguj

Krokmania - Gry Muzyczne Strona Główna » GRY WOKALNE » Gry Wokalne » Britney Spears - Gimme More (Potrzebna Korekta)
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Mimihopps  
Beginner +

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 2008-04-05, 00:10   Britney Spears - Gimme More (Potrzebna Korekta)

Ściągnęłam tą piosenkę, działa normalnie, ale nagle podczas śpiewania wyskakuje błąd 'wysyłaj' 'nie wysyłaj' i dalej śpiewać już nie mogę. Mógłby ktoś skorygować ten błąd? Bardzo mi zależy na tej piosence.

@edit Zapomniałam dodać link XD http://www.ultrastarsongs...php?fileid=2621

Pure6  
Standard Jumper

Województwo: Małopolskie
Wysłany: 2008-04-05, 01:39   

Jak dziala normalnie... ? Widzialem ten kawalek z ultrastarsongs.com i z tego co pamietam to byl zrobiony gorzej niz fatalnie ;P

davidus01  
Light Footer +

Województwo: Mazowieckie
Wysłany: 2008-04-05, 13:50   

wersja dla smakoszy - update

Mimihopps  
Beginner +

Województwo: Pomorskie
Wysłany: 2008-04-05, 18:10   

ale wersja dla smakoszy nie dziala :< ; tzn nie moge sciagnac.

EDIT juz dziala =3
EDIT2 No dziala, dziala ale nadal jest irytujacy refren! Nie zaspiewam jako britney i chorek jednoczesnie (czytaj powinnam spiewac tylko Gimme Gimme, a nie caly czas Gimme Gimme more)

Krokmania - Gry Muzyczne Strona Główna » GRY WOKALNE » Gry Wokalne » Britney Spears - Gimme More (Potrzebna Korekta)

Strona wygenerowana w 0.12 sekundy. Zapytań do SQL: 10